Det bästa sushistället någonsin

Ja, det är ändå korat nu. Jag har testat många ställen i Borås men nu har jag nog ändå bestämt mig. Shimadas är den solklara vinnaren på min lista i alla fall. Där kan du få sushi-lunch från 79 kronor och dessutom har dem ett stort utbud där det till och med ibland kan bli svårt att välja för att det finns så mycket gott att välja bland. Detta är alltså en äkta japansk sushi-restaurang som är belägen bara en liten bit ifrån Borås Centrum på Yxhammarsgatan 8-10. Det här är en mysigt inredd restaurang som öppnade redan 2008 och så snart du kliver in så känns det nästan lite som om man vore i Japan. Shimadas mat är lagad med stor omsorg och råvarorna är alltid noggrant utvalda. Dels så finns det en meny för dagens men det finns även en mer omfattande meny som du behöver förbeställa.

Det lilla extra

Ofta pratar man om det där lilla extra, men vad är det egentligen? För Shimadas del handlar det om att dem dessutom erbjuder kurser i att laga sushi samt att man även kan anordna olika tillställningar i deras lokaler med ett genuint japanskt tema. Det kan handlar om exempelvis fester, konferenser eller om du kanske bara vill testa något nytt. Catering, te-ceremonier, kimonoprovningar, ja saker som gör och ger det där lilla extra.

Går du i tankarna om att boka en aktivitet, kanske bara lära dig något nytt eller kanske fira någons födelsedag så är med andra ord Shimadas det perfekta stället att göra detta på. Se till att helt enkelt göra något kul ihop, och vad är inte roligt om det inte vore för att lära sig nya saker tillsammans med människor man tycker om. Bästa restaurangen för sushi i Borås är korad!