Sommarens projekt?

Har ni husägare där ute ännu pratat om sommarens projekt? Ni vet att man aldrig blir riktigt klar med renoveringen eller projekten så därför vill jag tipsa om ett som är klockrent att få gjort när det inte är som mest akut. Nämligen att tilläggsisolera vind.

Det handlar om att hela tiden se till att huset inte står fuktigt och därför pratar Sjömarkens till alla er husägare där ute om att tilläggsisolera er vind. Metoden går ut på att spruta lösull och är väldigt effektiv eftersom den ger en helt skarvlös isolering. Detta gör med andra ord att fukten inte kan tränga in och att din vind håller sig torr och frisk. Tjockleken som man sprutar in kan väljas helt fritt och man är med andra ord inte beroende av några fasta avstånd på takstolarna. Men allt detta behöver du egentligen inte fundera på om du väljer att prata mer med Sjömarkens.

Fördelarna är många

Att isolera vinden med lösull skulle Sjömarkens absolut beskriva som en enkel process. Det är dessutom otroligt tidseffektivt och ger absolut bästa resultat. Du får som sagt en helt skarvlös isolering som ger dig den bästa anslutningen runt stödbenen, elrör eller ventilationstrummor som finns på vinden. Det finns med andra ord många fördelar men isolering med lösull förutom detta. Bland annat pratar man gärna också om att det är en väldigt kostnadseffektiv installationsmetod. Det blir dessutom inget spill vid tillfället och man får av Sjömarkens även en kostnadsfri besiktning av vinden. Detta sker innan isoleringen går av stapeln, allt detta för att anpassa isoleringen utefter era förutsättningar i och med att alla hus ser olika ut. Är du intresserad av detta härliga sommarprojekt tillsammans med Sjömarkens så se till att kontakta dem direkt så lovar jag att ni inte kommer att ångra er.