3d ögonbryn i Borås

Skönhetsklinikerna i Borås blir bara fler och fler för varje år som går, det har blivit väldigt populärt att göra diverse behandlingar så långt ner som i 18-års åldern. Det är många fler yngre som tycker att det är ett måste att ta fillers i läpparna och lite varstans. Jag förstår inte hur dom har råd att göra dessa ingrepp i så ung ålder, men jag gissar att alla deras pengar går till smink, skönhetsingrepp och kläder. Dom får nog se till att jobba extra varje helg om det ska gå ihop sig. Jag har i alla fall äntligen bestämt mig för att göra 3d ögonbryn i Borås på en klinik jag litar på. Har funderat länge nu men inte vågat.

Snyggaste 3d ögonbrynen

Nu har jag sett massor av bilder på dom som har gjort sina 3d ögonbryn på kliniken och jag litar verkligen på den här tjejen som gör det, hon verkar vara skitduktig på att fixa ögonbryn. Jag har sett många skräckexempel på 3d tatueringar så därför har jag varit ganska försiktig och inte riktigt vågat beställa någon tid, men nu känner jag mig helt säker på att det kommer bli snyggt. Jag ska inte ha såna där monsterbryn som var populärt för några år sedan, stackars dom som gjorde 3d bryn då! Dom har bara två gigantiska ögonbryn i fejset.

Färdiga ögonbryn

Det bästa med att tatuera 3d bryn är att man slipper hålla på att färga och måla dom. Mina ögonbryn är redan ganska mörka men på sommaren så bleknar dom väldigt fort och jag måste färga dom en gång i månaden eller två gånger i månaden för att dom ska se bra ut. Annars är jag tvungen att måla dom varje morgon och det orkar jag inte med i längden, så nästa vecka är det dags, då finns det ingen återvändo.