Vill du hitta en lägenhet?

Ja, kontakter säger de flesta. Men så behöver det faktiskt inte vara längre. Numera kan du hitta lägenhet utan kö hos snabbostad.se och allt detta på ett väldigt enkelt och förmånligt sätt. Men hur fungerar det då? Jo, det är så enkelt som att du anmäler dig via hemsidan snabbostad.se. Här fyller du i dina preferenser så som hur stor lägenhet, kanske maxhyra eller om du vill ha balkong eller liknande. Så snart det dyker upp en lägenhet eller bostad utifrån detta så blir du meddelad via e-post och sms och på så vis kan du komma i kontakt med hyresvärden som låter dig se på lägenheten. Självklart handlar det lite om tur och andra parametrar, det beror också lite på vart du vill bo, vissa ställen är mer populära än andra, men detta är verkligen sätt att hitta lägenhet på ett fair vis.

Förstahandskontrakt till din tjänst

Jajamen, det är dessutom förstahandskontrakt det gäller och hyresvärdarna är otroligt gladda över denna tjänsten också. På så vis behöver man inte annonsera om lägenheten för allmänheten utan mer specifikt på denna hemsidan där det endast finns riktiga intressenter. Antingen så går lägenheterna till den som är första att anmäla sitt intresse, eller så kan hyresvärden själv välja eller lotta fram hyresgästen som är bland de snabbaste med att anmäla sig.

Genom att registrera dig hos snabbostad så kan du ha lägenhetsbevakning på ett väldigt enkelt sätt och det är vägen till att hitta en lägenhet. Dem kontrollerar var 30:e sekund samtliga hyresvärdar och skickar som sagt ut till dig så snart något är ledigt som är utifrån dina preferenser som du angivit. För endast 199 kronor i månaden kan du med andra inom en snar framtid hitta där du eventuellt kommer bo en lång tid framöver J