Att hitta rätt för just dig!

Det är viktigt att skydda sig, dels för olika sjukdomar men också för att förebygga en oönskad graviditet. Kondomvaruhuset jobbar med att sälja kondomer och skickar hem detta i en diskret förpackning till dig, allt för att du helt enkelt ska känna att det är enkelt att ha säkert sex. Det är också viktigt att förstå att det finns olika kondomer som passar olika typer av människor, något som verkligen inte är något att skämmas för. Därför jobbar kondomvaruhuset verkligen mot att få människor att förstå att det är helt normalt att testa sig fram och det ska såklart gå att göra på ett enkelt sätt.

Ett bra hjälpmedel ger många bra lösningar

Ja, ett hjälpmedel i att hitta rätt i djungeln av kondomer är att beställa hem ett paket med några olika storlekar. Då kan man enkelt testa sig fram och se vad som passar just dig. Det går även lika bra att gå till en ungdomsmottagning, men kanske känns det enklare att diskret beställa på nätet och få hem paketet i brevlådan utan att någon speciell behöver märka. Det som dessutom känns fint med detta initiativ är att fler killar känner sig bekväma med att handskas med en kondom om man slipper hantera dem när man är med sin partner. Man kanske av andra anledningar redan då är nervös och då kan det vara skönt att få hem beställningen av några olika kondomer redan innan. Det är bara att testa sig fram och ibland gör man det helt enkelt i lugn och ro! Kondomvaruhuset gör ett klockrent jobb för att prata mer om olika typer av kondomer och det blir mer inkluderande att det är okej att gilla olika. Fortsätt att besök deras hemsida, läs om tips och tricks och se till att just du hittar rätt!