Matlagningsevent i Stockholm

För första gången ska jag åka iväg på en weekendresa till storstaden med en av mina bästa vänner, det är en födelsedagspresent jag skulle fått för 2 år sedan men som inte har blivit av på grund av corona. Men nu äntligen åker vi på matlagningsevent i Stockholm hela helgen, eller till och med torsdag till söndag. Det ska bli så fantastiskt kul att få hitta på något tillsammans. Vi har alltid gratulerat varandra på födelsedagarna sedan vi var små och bodde på samma gata och gick i samma skola hela grundskolan och även gymnasiet. Sedan hade vi häst i samma stall i några år.

Älskar matlagningsevent

Jag har varit på andra matlagningsevent i andra städer och det är bara så kul! Matlagning har inte alltid varit min grej, långt därifrån. När jag var yngre så åt jag hellre mackor med medvurst eller kaviar än att äta ”riktig” mat. Jag gillade nämligen inte såser. Grytor gick bra och till exempel köttfärssås, men potatis med sås var bland det värsta jag visste. Men tyvärr så ändrades detta när jag flyttade hemifrån och fick laga den maten jag var sugen på. Det medförde också att jag plötsligt fick svårt att hålla vikten, kanske hade det varit bättre att jag hade fortsatt äta mackor. Nä, skämt åsido, mackor kan ingen leva på, eller?

Matlagning är fantastiskt kul

Nu för tiden så tycker jag verkligen att matlagning är så himla kul. Jag älskar framför allt att laga mat på helgerna när jag har mer tid att laga från grunden. Till vardags blir det ganska enformigt och hafsigt då det ska gå fort att fixa. Det är nog vuxenpoäng det där med att tycka att matlagning är så kul så att man betalar för att få laga mat på en helg. Men strunt samma, så länge jag tycker att det är kul så spelar det ingen roll vad andra tycker.