Pedagogiska notböcker för ett successivt lärande

Något som är väldigt populärt, framför allt hos barn, är att de vill lära sig spela instrument någon gång under deras uppväxt. Ett instrument som är extra populärt är piano och för mig som är en riktig musikfantast kan verkligen förstå varför. Att kunna spela piano berikar verkligen livet och det går att spela så mycket med hjälp av alla dess tangenter som öppnar upp för ett brett utbud av toner.

Beställ hem Pianobus del 1-3

Har du kanske ett barn där hemma som vill lära sig spela piano, eller har kanske du själv tänkt tanken att göra det? Då vill jag ge mitt största hejarop och samtidigt tipsa om att beställa hem Pianobus del 1-3 som är en serie riktigt bra och pedagogiska notböcker för ett successivt lärande. Den innehåller alltifrån traditionella visor till moderna poplåtar och klassiker som i stort sett alla kan. Det underlättar ju att veta hur låten man försöker spela i vanligt fall går, så att man vet vad man eftersträvar.

Väldigt fin inredningsdetalj att ha ett piano ståendes i rummet

Att börja med del 1 i Pianobusserien är min stora rekommendation. Om man sedan känner att den fungerar bra i lärandet och att man vill öka svårighetsgraden något samt få tillgång till fler bra låtar att spela så kan man beställa hem även del 2 och 3. Kom ihåg att det är svårt till en början, oavsett vilket instrument man väljer att spela. Men så länge man tycker det är roligt och har lite envishet i sig så burkar det inte vara några problem med att lära sig spela piano. Dessutom är det en väldigt fin inredningsdetalj att ha ett piano ståendes i rummet som man kan spela en låt på för att briljera inför gästerna på middagarna.