Fatbike elcykel – ditt sätt att pendla till jobbet!

Wafabike är företaget som gjort ett koncept av att sälja allt från el-cyklar till eldrivna mopeder och andra fordon anpassade efter vårt nordiska klimat. Dessa kallas för fatbikes och är absolut det nya sättet att ta sig till och från jobbet, träningen eller bara från punkt a till b. Du ska med andra ord kunna ta din cykel ut på landsbygden, genom terrängen och sedan in till stan. Alla cyklarna är utrustade med rejäla däck som kan användas året runt oavsett väder. Det som däremot gör detta till något unikt och något som sticker ut jämfört med andra el-cyklar är den fantastiska designen. Den är så cool och du kommer behöva räkna med många blickar när du cyklar förbi på stan.

Cykelglädje på ny nivå

Ja, det är något som Wafabike verkligen vill uppnå, en lycka när man får hoppa på cykeln och trampa iväg. Det som startade allting var egentligen att man märkte att det saknades ett alternativ för dig som ville cykla el-cykel året runt. Dessutom så såg cyklarna så tråkiga ut, utan någon finess eller tanke på design. Grundaren av Wafabike tog med andra ord saken i egna händer och startade Wafabike år 2017. Sedan dess så har man dagligen jobbat för att låta det vara riktigt kul att cykla, dessutom på en cykel med en snygg design som inte går ur tiden.

Visionen i sig handlar om att till en början bli störst i Norden. Med året-om-cyklar så kan en Wafabike ta dig genom terränger och landsväg lik väl som stadsmiljön på ett utomordentligt sätt och därifrån ska ordet spridas. Man vill i nästa steg ta sig ut i världen och växa i Europa. Så är du på jakt efter ett nytt fordon du kan ta dig till jobbet på så är Wafabike något för dig.