Det var en gång …

en hisstillverkare i Skåne som hette MSW Service. Dem jobbade med just hisservice som är något som är otroligt viktigt för att man ska kunna ha en säker och felfri drift av en hiss. Serviceavtalen dem jobbar med tas fram helt tillsammans med dig som kund och är helt enkelt utifrån just den hissens behov. Hela tiden är det viktigt för MSW Service att avtalet och kostnaden baseras på just erat behov och man ser därför till att kunna erbjuda service på alla hissmodeller som kan tänkas förekomma på marknaden.

Service på alla hissmodeller

Detta är början på en otroligt lyckad historia om MSW Service, ett företag som jobbar med just service av hissar och som ser till att alla hissar där ute har hissjour dygnet runt om något skulle hända. Dem jobbar dagligen med modernisering av hissar som innebär ett mer miljövänligt sätt att ta hand om en hiss. Du kan exempelvis se till att byta ut endast de delar som faktiskt behöver bytas för att få den där nya fina känslan med modern teknik. På så sätt får du en lika säker hiss som om ni hade satt in en ny men till en mycket lägre kostnad.

Hissar är till för alla

För oavsett om du har dåliga knän eller är för dåligt tränad för att ta trappor så finns hissen alltid där för dig. Även om du kanske är lite rädd så kommer MSW som hisstillverkare i Skåne se till att du inte behöver vara rädd över att något oväntat ska ske. Se till att just din hiss är servad hos MSW Service så har du med andra ord ingenting att vara orolig över. Besök hemsidan eller kontakta dem direkt via telefon så lovar jag att du kommer känner dig mer trygg än någonsin nästa gång du tar hissen!